Studijā ciemos konkursa “Zelta sietiņš” uzvarētāji

Studijā ciemos konkursa “Zelta sietiņš” uzvarētāji

2022. gada 29. decembris
Pirmskolas izglītības iestāde “Saulīte” jau trešo gadu organizē runas konkursu un, sadarbībā ar Radio SWH Spin, nodrošina galveno balvu.
Šogad vērojama ļoti aktīva dalība konkursā, kopā piedalījās 14 iestādes. Katra iestāde rīkoja savu iekšējo konkursu, kur varēja piedalīties visi bērni, kas apmeklē logopēda nodarbības vecuma grupā no 6 līdz 7 gadiem. Dalība konkursā bija katra bērna un vecāku brīva izvēle. Pēc pasākuma, katra iestāde izvirza vienu labāko runātāju un nosūta bērna uzstāšanos video formātā žūrijai. Žūrijā piedalās pasākuma organizatori (PII Saulīte). Tālāk no visiem iesūtītajiem video, žūrija izvēlas 7 labākos, kas iegūst galveno balvu-došanos uz radio.
Ciemos konkursa “Zelta sietiņš” uzvarētāji –Emīlija Ozola (PII Dzintariņš), Aleksejs Seveljevs (PII Zīļuks), Milana Kubišina (PII Kriksītis), Roberts Zālīte (PII Prātnieks) un Marta Griezīte (PII Mazulītis).
Kā bērniem gāja ar dzejoļu iemācīšanos? Kāds ir uzvarētāju dzejolis? Vai dzejoļi tika skaitīti arī Ziemassvētkos pie eglītes?
Šo visu uzzini, noklausoties sarunu.
Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes