B OPTIMIST izdod piekto studijas albumu „Gaiteņi”

B OPTIMIST izdod piekto studijas albumu „Gaiteņi”

2022. gada 6. decembris

6. decembrī rokmūzikas trio B OPTIMIST publicē piekto studijas albumu „Gaiteņi”. Tajā iekļautas 11 oriģināldziesmas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā.

„Gaiteņi” ir kā ceļš ar dažādiem dzīves pagriezieniem, pa kuriem maldoties katrs cenšas nokļūt savā galamērķī; tas ir dzīves labirints – nejauša tikšanās vieta jaunām iespējām un pavērsieniem.

Albuma muzikālais kodols radies 2020. gada sākumā divās radošajās sesijās. Šoreiz grupa vairāk izmantojusi elektroniku, eksperimentējot ar sintezētām skaņām, bet vienlaikus arī saglabājot rokmūzikas skanējumu un attieksmi.

Šogad no albuma „Gaiteņi” izdoti trīs singli ar videoklipiem: „Akvareļos”, „Mēles” un „Tie būsim mēs”. Iepriekš grupa izdevusi četrus albumus: debijas albumu „B OPTIMIST”, minialbumu “Kopā”, albumu „Visur skan”, kā arī akustisko albumu ar tautasdziesmu
vārdiem „Turpinies!”.

B OPTIMIST spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. B OPTIMIST ir: Valters Levins – vokāls, ģitāra, Linards Liepa – basģitāra, vokāls, Roberts Levins – sitamie instrumenti. Grupas mūzika dzirdama populārākajās straumēšanas platformās.

 

 

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes