Dziedātāja AGNESE izdod jaunu dziesmu angļu valodā “Cloud 9”

Dziedātāja AGNESE izdod jaunu dziesmu angļu valodā “Cloud 9”

2022. gada 8. aprīlis

Dziedātāja AGNESSE (Agnese Stengrevica) piektdien, 8. aprīlī, laidusi klajā savu jaunāko singlu, kas šoreiz ir angļu valodā, un tā nosaukums ir “Cloud 9”. Līdz ar jauno dziesmu AGNESSE atradusi arī savu ilgi meklēto skanējumu.

“Cloud 9” ir par to aizraujošo mirkli, kad cilvēks negaidīti satiek kādu, kura enerģija piesaista acumirklī, un rodas tūlītēja saikne. Tas ir kaut kas krietni dziļāks par izskatu un ārējo tēlu, tas ir kā, varētu teikt, “klikšķis” pavisam citā līmenī, un tas neatgadās nemaz tik bieži.

“Pēc tam, kad es pati piedzīvoju šo sajūtu, melodija un vārdi dziesmai nāca ātri, jo es jutos ārkārtīgi iedvesmota. Viss sākās ar melodiju pantiem un piedziedājumam, ko es pie sevis dungoju. Vēlāk nosūtīju šo balss ierakstu šīs dziesmas producentam JJ LUSH. Es viņam jautāju, vai viņš varētu izveidot īsto šīs sajūtas skanējumu, un man šķiet, ka viņam tas izdevās lieliski. Kad viņš bija radījis dziesmas ritmisko skanējumu, viss pārējais notika dabiski. Varu teikt pavisam godīgi – pēc visiem šiem gadiem, ko esmu pavadījusi darbojoties mūzikas lauciņā un meklējot savu īsto un vēlamo skanējumu, šis jaunais virziens man beidzot šķiet īstais,” atklāj AGNESSE.

“Cloud 9” tapušais audio ieraksts, kas ievietots YouTube, papildināts ar jaunas meitenes ilustrāciju uz rozā mākoņu fona. Tieši tas ir šis “Cloud 9”, kurp aizved sajūtas, kas uzplaukušas enerģijas apmaiņā.

Jaunā un daudzsološā Pop un RnB žanra mūziķe AGNESSE sāka savu darbību mūzikas industrijā pirms četriem gadiem ar savu pirmo singlu “Best Thing I Never Had”. Viņa ir strādājusi ar producentiem Helviju Stengrevicu, JJ LUSH un sadarbojusies arī ar divkārtējo “Grammy” balvas nominanti, dziedātāju, dziesmu autori Kristalu Oliveru, kura strādājusi ar tādiem sevi jau pierādījušiem un pasaulslaveniem māksliniekiem kā Kanje Vests, Džastins Timberleiks un citiem. Kā arī Latvijā lielu atzinību AGNESSE guva ar dziesmu “Saku Tev atā”, kas tapa “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības / Latvijas Mūzikas eksports” organizētajā dziesmu rakstīšanas nometnē ”RIGaLIVE” sadarbībā ar mūziķi Ilzi Fārti un producentu JJ Lush.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes