Par aktuālo izglītībā

Par aktuālo izglītībā

2021. gada 27. maijs

Otrdien, 25. maijā, Radio SWH Spin studijā viesojās Liepājas Izglītības pārvaldes Pedagoģijas nodaļas vadītāja Baiba Bolšteina, lai pastāstītu par aktuālo izglītībā.

Pagājušajā nedēļā,  tika atvērta pirmsskolas izglītības iestāde Prātnieks, Koku ielā. Tā ir jaunākā PII pēdējo 6 gadu laikā.

“Attālināto mācību gads tuvojas noslēgumam. Laiks ir bijis sarežģīts gan vecākiem, gan skolēniem, gan pedagogiem. Esam dzirdējuši gan labus vārdus un ieguvumus, ko skolēni, pedagogi, izglītības iestādes ir guvuši no šī perioda, gan arī to, ka ir iestājies nogurums. Taču kopā esam to paveikuši un ar laiku grūtības būs aizmirsušās, varēsim baudīt vasaru.”- stāsta Baiba.

31. maijā norisināsies izcilības svētki, kur tiks sveikti izcilnieki.

Kā arī ir noslēdzies kāds radošs konkurss. .Liepājas jauniešu forums “Mana nākotnes pilsēta” ir līdzdalības pasākums, kurā dažādu vecumu jaunieši veido savus projektus par nākotnes pilsētu, domājot un vērtējot, kāda pilsēta ir šobrīd un kādā pilsētā viņi gribētu dzīvot.

Kā skolēniem ir veicies? Kas vispār ir jauns izglītības jomā šomēnes? Uzzini atbildes uz šiem jautājumiem, kā arī uzzini vairāk par šo konkursu, kurš ir noslēdzies, klausoties Radio SWH Spin interviju ar Baibu Bolšteinu.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes