Kā izmantot šo ierobežojumu laiku lietderīgi

Kā izmantot šo ierobežojumu laiku lietderīgi

2021. gada 10. marts

9. martā, Radio SWH Spin rubrikā MOTIVĀCIJAS PILIENS viesojās Raimonds Elbakjans, lai pastāstītu to kur rast motivāciju, ko darīt un ko nebūtu ieteicams darīt esošās situācijas laikā. 

Kā ierobežojumi ir ietekmējuši GHETTO GAMES darbību?

“Sezona uz šo brīdi ir salikta un mēs gaidām, kad tā varēs notikt, ja tā nevarēs notikt kad paredzēts, tad tā notiks vēlāk, kā tas bija pagaišgad. Esam atkarīgi no tā, kā nokārtosies esošā situācija.”- stāsta Raimonds.

Kas būs pirmais ko izdarīsi, kad beigsies ierobežojumi?

“Es nezinu, es visu laiku kaut ko daru. Es nevarētu teikt, ka kaut kas būtu kardināli mainījies, izņemot to, ka nevar notikt GHETTO GAMES sezona. Kādreiz bija vieni aktuālie darbi, tagad citi. Pirmais ko es izdarīšu, es uztaisīšu kārtīgu GHETTO GAMES pasākumu.”

Kur smelties motivāciju un iedvesmu?

“Katram ir jānotic savam iekšējam spēkam un iekšejai balsij.

  1. Jāsāk ir kustēties, visās krīzēs un visās situācijās, kad man ir slikti,
    pirmais ko es daru, es dodos ārā un es dodos trenēties, kad es sāku kustēties, tad manī parādas spēks, kaut kāda jauda. Es palieku dzīvāks. Jo lielāks besis, jo vairāk jāsproto, bet nevajag arī pārspīlēt. Guļot gultā nekas nenotiks, nekas nesakārtosies!
  2. Sēdies klāt pie saviem papīriem/ darbiem. Vienkārši nevajag lieki sēdēt sociālajos tīklos
    un negaidīt brīnumus. Brīnumi tāpat vien nenotiks! “

 

Raimonds jauniešiem novēl: “Šis ir īstais laiks, kad ir jāsāk darīt, jo tagad ir lielais iespēju laiks, tagad ir iespēja uztrenēties (nav runa tikai par sportu). Tajā brīdī, kad ierobežojumi beigsies, lai Tu būtu pirmajā vietā. Tas ir atkarīgs no tā vai Tu tagad gulēsi un čīkstēsi par to cik viss ir slikti vai arī iesi, mācīsies, darīsi, attīstīsies. Meklē visus iespējamos veidus kā sevi tagad attīstīt, jo šis ir tas laiks, kad to darīt.”

Vairāk par motivāciju un Raimonda ikdienu klausies intervijā!

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes