Warner Music Baltics izsludina pirmo mūziķi, ar kuru sadarbosies Latvijā

Warner Music Baltics izsludina pirmo mūziķi, ar kuru sadarbosies Latvijā

2021. gada 3. februāris

Warner Music Baltics izsludina pirmo mūziķi Raum (Reini Straumi), ar kuru sadarbosies Latvijā

 

Pagājušā gada nogalē Warner Music Baltics paziņoja par biroja atvēršanu Tallinā un par saviem plāniem aktīvāk pievērsties arī Baltijas mūziķu izdošanai savā paspārnē, kam vēlāk sekoja informācija par sadarbībām ar Igaunijas mūziķiem NŌEP un gameboy tetris, bet Lietuvā ar The Roop un DJ Jovani. Sākoties jaunam gadam, Warner Music Baltics noslēdz līgumu arī ar pirmo mūziķi Latvijā – Reini Straumi, kas turpmāk būs zināms ar skatuves vārdu Raum.

“Mēs esam priecīgi par Raum pievienošanos mūsu ģimenei. Jau sākumā, kad ar komandu dzirdējām viņa dziesmas, bija skaidrs, ka Raum ir ne tikai talantīgs izpildītājs, bet arī prasmīgs dziesmu autors, tapēc ar lielu gandarījumu jau tuvākajā nāktonē varēsim nodot klausītājiem pirmo Raum dziesmu, “ stāsta Mikko Manninens, Warner Music Baltics izpilddirektors. “Mums tiešām ir paveicies jau ar pirmajām relīzēm no Baltijas reģiona: visas ir bijušas veiksmīgas, mūziķi ir talantīgi un sadarbības ir produktīvas. Esmu pārliecināts, ka nākotnē savā paspārnē varēsim pulcēt vēl citus mūziķus no Latvijas.”

Neskatoties uz solo debiju, Reinis jau vairākus gadis ir bijis aktīvs Latvijas mūzikas industrijas dalībnieks – viens no grupas “Double Faced Eels” vadošajiem dalībniekiem (no 2017. gada), mūzikas un tekstu autors vairākām grupas pēdējo gadu veiksmīgākajām dziesmām (Atspulgs, Liesma/Fire, Viņa nedejo, Kur esi tu?, Neformāts), kā arī pazīstams skatītājiem ar dalību TV muzikālajā šovā “X Faktors”.

“Lai gan mūzikas lauciņā darbojos jau gadiem un ir izdevies sasniegt arī kādu panākumu (iekļūt “X Faktors” 2. sezonas finālā un uzvarēt “Best.Cover.Ever” Losandželosā kopā ar “Double Faced Eels”), esmu izjutis vēlmi radīt ko jaunu, autentiski savu. Mazliet vairāk nekā gadu un desmitiem demo dziesmu vēlāk esmu šeit! Vienā rokā sauja ar dziesmām, ar kurām ļoti lepojos, un nevaru sagaidīt, kad tās izdzirdēs publika, un otrā rokā – sadarbības līgums ar vienu no pasaules jaudīgākajām ierakstu kompānijām, Warner Music. Un tas ir tikai sākums!”, priecīgi par sadarbības uzsākšanu stāsta Raum.

Patlaban notiek darbs pie mūziķa debijas ieraksta, kam ir piesaistīta starptautiska komanda un tās ietvaros darbojas mūziķi un studijas profesionāļi no Latvijas, Igaunijas un Somijas. Plānots, ka jau martā klausītāji tiks iepazīstināti ar Raum skanējumu un pirmo dziesmu.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes