Grupa “So Lucid Electric Feel” izdod divus jaunus singlus

Grupa “So Lucid Electric Feel” izdod divus jaunus singlus

2020. gada 30. oktobris

Rokgrupa “So Lucid Electric Feel” laidusi klajā uzreiz divus jaunus, atšķirīgus singlus – “As Much As I Can” un “Falling Raise”.

 

Šā gada pavasarī debijas albumu “We’re All Connected” izdevusī psihedēliskā blūzroka grupa “So Lucid Electric Feel” no Siguldas piedāvā jaunu skanējumu, laižot klajā uzreiz divus jaunus, atšķirīgus singlus. Gan balādiskā “As Much As I Can”, gan enerģiskā “Falling Raise” ir pašu spēkiem producētas un “Siguldas Skaņu Studijā” sadarbībā ar “Latvian Blues Band” basistu Mārci Kalniņu tapušas dziesmas.

Singlā “As Much As I Can” dzirdamas grupas blūza saknes un tiek stāstīts mīlas stāsts, taču par attiecību pēdējo posmu, kad notiek izmisīga cenšanās tās saglabāt.

“Savukārt singls “Falling Raise” ir par cilvēku dzīvniecisko momentu,” saka “So Lucid Electric Feel” vokālists un ģitārists Uvis Gailis. “Cilvēka dzīvi kā īsu posmu, neatlaidīgu tiekšanos citam pie cita vai traukšanos citam pār citu, lai tiktu tālāk uz priekšu. Pamatdoma gan ir vairāk humoristiska, nevis sarkastiska, taču realitāti tas būtiski nemaina.”

Pašlaik iespējas koncertēt grupai diemžēl nav, taču tas nav licis apstāties un līdz ar šo singlu iznākšanu trio dalībnieki Uvis Gailis, basists Kristaps Sproģis un bundzinieks Raitis Kalniņš vēlas saviem klausītājiem paziņot, ka jau decembrī dosies studijā, lai ierakstītu otro albumu, kas tiks izdots nākamā gada pirmajā pusē.

Jaunie singli “As Much As I Can” un “Falling Raise” pieejami lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

 

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes