Telefonintervija ar “Stūrī Zēvele” solistu Klāvu Laulu

Telefonintervija ar “Stūrī Zēvele” solistu Klāvu Laulu

2020. gada 9. marts

Stūrī Zēvele ir pašmāju grupa, kuru 2006. gadā Kuldīgā izveidoja skolasbiedri. Vēlāk, grupas aktīvajai darbībai pārceļoties uz Rīgu, tās sastāvs vairākas reizes ir pamainījies.

Šobrīd grupā stabili darbojas pieci dalībnieki: Klāvs Lauls (balss, ģitāra, klavieres, sintezatori), Elizabete Milta (balss, akordeons), Justīne Kuzņecova (flauta), Maija Ušča (bass) un Uldis Gedra (bungas).

            “Par Stūrī Zēveli nemēdz daudz diskutēt vai filozofēt. Tas bija, ir un būs radošu cilvēku kopums, kuru starpā ik pa mirklim uzplaiksnī kāda neatklāta ķīmiski fiziska reakcija, kuras rezultātā rodas mājīgas kompozīcijas, kuras savā žanriskajā un melodiskajā pusē nevēlas būt kaut kur piederīgas. Neviens no mums nezina, kad šī grupa atkal var kaut kur parādīties, bet tur jau laikam ir tas sāls vai tik pat labi cukurs“, tā par sevi stāsta grupas dalībnieki.

Pagājušajā rudenī grupa laida klajā singlu “Rudens” no gaidāmā albuma.  Dziesmas vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, bet teksta video veidojis Klāvs Lauls. Pavisam nesen savu vietu zem saules atrada arī gaidāmā albuma otrais singls “Labvakar”.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes