Telefonintervija ar grupas “Sub Scriptum” solistu Kristeru Rudzīti

Telefonintervija ar grupas “Sub Scriptum” solistu Kristeru Rudzīti

2020. gada 14. februāris, Foto: Grupas Sub Scriptum singla "Kādā krāsā" publicitātes foto

Grupas ”Sub Scriptum” dalībnieki sevi raksturo kā “čaļus” no Madonas, kas izkāpuši no orķestra bedres, un kuri kopā izdomāja spēlēt roku.”
Grupas sastāvā ir četri puiši: Kristers Rudzītis (solists un ritma ģitārists), Alvis Kozuls (solo ģitārists un bekvokālists ), Armands Runcis (bundzinieks) un Maikls Drobins (basģitārists un bekvokālists).

7. februārī grupa izdeva singlu “Kādā krāsā” no pavasarī gaidāmā grupas debijas albuma “21. gs. mode”.
Jau izsenis cilvēki ir piešķīruši krāsām dažādu simbolismu un nozīmi gan apzīmējot debespuses, emocijas, slepenus ziņojumus vai pat dievības. Šobrīd, piemēram, mēs ar kādu konkrētu krāsu  itin viegli varam identificēt tautības, politiskās partijas,  ideoloģijas, seksuālās minoritātes vai reliģijas – ikvienai dzīves sfērai ir savi simboli un krāsas, bet šajā dziesmā krāsa asociē aizraušanos, slimīgu apmātību. Mūsuprāt jebkuri pārspīlējumi ir kaitīgi un toksiski – pat, ja, piemēram,  tiek pārspīlēts ar politkorektumu. Citreiz rodas sajūta, ka šis apmātību jeb krāsu rāmis ir tik ļoti košs, ka es varētu pat sajukt prātā – tā dziesmas galveno domu raksturo grupas solists Kristers Rudzītis.

 

Reklāma: Ieskaties – TikTokSaturs.lv! Tavs palīgs TikTok satura veidošanā.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes